2-daags Congres in een kasteel met overnachting in het nabijgelegen hotel aan de Bosrand van Montferland

Bij dit 2-daags Congresarrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie
  • 2x Uitgebreid lunchbuffet
  • 1x 3-gangen diner in het hotel
  • 1 Overnachting
  • 1x Ontbijtbuffet
  • Koffie, thee en water gedurende de bijeenkomst

Prijs: € 259,- p.p. op basis van dit arrangement en alleengebruik van de kamer.

De prijs van dit congresarrangement is geldig tot en met 31 december 2021.

Congres in Montferland

Een tweedaags congres op een unieke locatie. Uw ongres vindt plaats in het Historische kasteel van 's Heerenberg. Alleen de locatie zorgt al voor inspiratie bij de deelnemers. Voor de overnachting gaat u naar het nabijgelegen hotel in Zeddam. Dit hotel ligt aan de bosrand van de Montferlandse bossen en is een rustgevende plek na een congresdag.

De zalen van het Kasteel

  Trouwzaal (1ste verdieping)

  Eeuwenlang zijn in deze bijzondere zaal huwelijken gesloten en ook in de toekomst zullen hier echtparen hun ja-woord kunnen blijven geven. Het middeleeuwse karakter van deze prachtige ruimte zorgt ongetwijfeld voor een romantische setting. De trouwzaal zal niet alleen worden gebruikt voor huwelijksvoltrekkingen, maar kan ook worden gebruikt voor lezingen en presentaties voor groepen van maximaal 50 personen.

  Burgemeesterkamer (1ste verdieping)

  Met een kleine groep vergaderen zoals al eeuwenlang burgemeesters en wethouders hebben vergaderd, dat kan in de volledig intact gebleven sfeervolle burgemeesterskamer. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 8 personen.

  Raadzaal (2de verdieping)

  De raadzaal is qua interieur volledig intact gebleven en leent zich uitstekend voor vergaderingen, bedrijfstrainingen, workshops en presentaties, ideaal voor groepen van maximaal 20 personen. De raadzaal is laat-middeleeuws ingericht, maar wel uitgerust met de modernste apparatuur.

Mogelijkheden van deze locatie

De ruimtes zijn geschikt voor vergaderingen, bedrijfstrainingen, workshops en presentaties. Dit eeuwenoude gebouw leent zich uitstekend voor de ontvangst van uw zakelijke relaties, die zich in deze middeleeuwse sfeer even kunnen ontspannen en zich in een andere tijd wanen. Even weg van de hectiek van de dag.

Overnachten aan de Bosrand van Montferland

Het hotel is prachtig gelegen in het bosrijke Montferland, 35 kilometer vanaf Arnhem en 6 kilometer vanaf Doetinchem. In het gehele hotel is gratis draadloos internet aanwezig. Tevens bieden wij u een gratis shuttle service aan van en naar nabij het kasteel.

Onze partner

Vergaderlocatie in Zeddam

Het hotel is prachtig gelegen in het bosrijke Montferland, 35 kilometer vanaf Arnhem en 6 kilometer vanaf Doetinchem. Een ideale omgeving om in alle rust een vergadering, congres, cursus of training te organiseren.  Dit hotel ligt aan de rand van het heuvelachtige Montferland in Zeddam. De vergaderlocatie heeft mogelijkheden voor dagbijeenkomsten en meerdaagse meetings en congressen. 

Hotel en faciliteiten

Het hotel beschikt over 49 hotelkamers. Alle kamers zijn voorzien van douche, toilet, kleurentelevisie en telefoon en de ruime kamers zijn voorzien van losse bedden. 


In een deel van het hotel is een lift beschikbaar. • Gratis gebruik van WiFi internet in het gehele hotel

 • Kluisjes op de hotelkamer

 • Brasserie

 • Hotelbar

 • 2 grote terrassen

 • Ruime parkeergelegenheid met 110 parkeerplaatsen

 • Was- en strijkservice

 • Afgesloten fietsenstalling met oplaadpunten

 • Fietsverhuur

Zalen

De vergaderlocatie in Zeddam beschikt over 7 zalen en de bibliotheek. Deze laatste biedt ruimte voor 4 tot 16 personen. In de andere zalen zijn verschillende opstellingen mogelijk, door middel van verschuifbare wanden heeft de grootste zaal een capaciteit van 350 personen. Het is ook mogelijk om meerdere sub ruimtes te reserveren, ideaal en uitermate geschikt voor kleinere sessies zoals bijvoorbeeld een cursus. Het hotel beschikt over 110 parkeerplaatsen, draadloos internet en audiovisuele middelen als een beamer, scherm en flipover.